Lillkorven går!

Ja nu går han på riktigt! *stolt mamma*

I maj började han gå jättemycket när han höll i något, ett bord, sen stol eller sin lära-gå-vagn. Sen började han med att stå utan att hålla i sig. Lite vingligt men det blev snabbt stadigare. Sen i juni började han ta ett, två steg när man ställde honom på golvet och släppte ofta taget om saker och stod själv en stund.

På midsommarafton gick han helt plötsligt 15 steg inne hos grannen och sen har det bara rullat på, fler och fler steg och stadigare och stadigare. Ute är det fortfarande lite svårare att gå och det går snabbare att krypa så han väljer ofta det om man inte håller i honom. Vilken lycka det är för honom att kunna gå. Han ser så glad ut och riktigt strålar när han promenerar om kring här hemma. Det är en ny upplevelse att faktiskt kunna bära med sig saker dit man vill, så nu får vi leta efter grejer ibland när han lagt dem på "bra ställen".

Han är stor nu vår lilla kille, på tisdag fyller han 1 år. Vart tog det här året vägen? Känns som om det gått jättefort samtidigt som det känns som en evighet sen han föddes...

RSS 2.0