Lite ensamt idag

Klockan 6:30 i morse åkte Storkorven iväg till Sigtuna med jobbet, kommer hem i morgon igen. Det är så tråkigt att vara ensam hemma och inte ha någon som kommer hem och kramar om en. Och att sova själv, det är det värsta jag vet. Det är lite bättre nu när Lillkorven finns och ligger och knör med mig i sängen, men ändå inte samma sak.

Synd att E inte är hemma idag, då kunde vi gått dit och hängt och lekt med hennes mysiga barn. Jaja, det är ju bara en natt och jag är vuxen och borde klara det. I morgon kommer han ju hem igen, då ska jag krama honom! massor!

Nu är det löst

Äntligen! Nu är lokalfrågan för DST löst. Så nu kan vi fokusera på maten och logistike, det är roligare än att jaga folk på telefon och försöka få svar. Hittade dessutom massa folieformar i lokalen i går, alldeles lagom stora för att portionsförpacka mat i, är så skönt när bitar faller på plats!

Det blev lunch på stan idag, min plan fungerade. Lillkorven och jag åkte in och åt lunch med Storkorven och tre av hans jobbarkompisar. Vi gick till Yogi och åt god indisk kycklingcurry.

Den här dagen har blivit en bra dag, solskenspromenad och solskensfika på verandan med grannen och hennes son, sen lunch på stan och så fixade sig lokalfrågan. Hoppas att KST i kväll går lika bra.

Fika och frustration

En kompis föreslog idag att vi skulle ut och ta en promenad, men jag kännde att regn och promenad inte riktigt var min grej idag, så jag lurade ut honom till mig på fika istället. Slängde ihop chokladmuffins, de blir alltid lika goda! Lagom sega och lagom chokladiga för mig. Alltid trevligt med besök så man måste baka.

Försöker hitta en lokal för DST, det är helt hopplöst att få tag på folk som kan ge svar. Ska det vara så svårt? Frustrerande!

Glädjande är väl att Lillkorven varit på strålande humör, babblat massor. Blir så konstigt tyst nu när han sover, får sätta på radion som sällskap.

Har inte lagat någon mat som blir matlåda till Storkorven i morgon. Tänkte att om det inte finns någon mat färdig så måste jag och Lillkorven åka in och luncha med honom på stan! Är så sugen på att komma hemifrån lite, titta lite i affärer och kanske se om jag kan göra några fynd på bokrean.

Liten presentation

Kom på att jag kanske så här i början ska göra en lite presentation.

Fluppan - det är jag. Jag fyller 27 i år och bor i Linköping, kommer från Göteborg och kan inte bestämma mig för om jag vill tillbaka dit eller inte. Är för tillfället föräldrarledig, men har inget jobb att gå tillbaka till, så får se vad som händer till hösten. Lever i ett litet rött hus med vita knutar, vedeldar och trivs med livet.

Storkorven - är min man som jag nu har varit gift med i snart 1,5 år. Han gör mig lycklig och är fantastisk på att hitta på roliga grejer när han är på rätt humör. Kan säga att jag föll pladask när han ritade och skrev en liten bok till mig på våran första alla hjärtans dag.

Lillkorven - det är våran son. Han kom till oss ganska precis nio månader efter bröllopet =) Just nu är det full fart, han kryper, babblar och är så där underbar som alla bebisar är i sina föräldrars ögon.

Att ha tråkigt kan leda till det mesta

Sitter och väntar på att telefonen ska ringa, det är skit trist. Gör att jag blir lite apatisk och inte tar tag i något annat, för "telefonen kan ju ringa när som". Men allvarligt vad är det jag kan hitta på som inte kan avbrytas av ett telefonsamtal...

Men lite har jag fått gjort för att jag har tråkigt
  • satt igång en tvättmaskin
  • städat under skötbordet
  • fått lillkorven att somna
  • startat en blogg
Hade tänkt åka ner på stan och kolla in bokrean idag, men kan ju inte åka innan det har ringt. Fast å andra sidan så regnar det ute så det är nog ingen höjdare att gå på stan ändå. Får ta det imorgon om vädret är bättre.

Så nu startade jag alltså en blogg för att jag hade tråkigt och satt och slösurfade och hittade några vänners bloggar. Känns som att alla bloggar om allt och inget, så då kan väl jag göra det också, mest för min egen skull. Får se vad det blir av det hela.

RSS 2.0